Com arribar?

Des de Barcelona, cal anar fins a Manresa i des d’alli seguir l’autovia C-16/E-9 direcció nord cap a Berga – Túnel del Cadí – Puigcerdà. Sense entrar a la ciutat de Berga, s’ha de passar de llarg i passar el túnel de Berga, i just sortint del túnel s’ha d’agafar la sortida cap a la C-26 en direcció Vilada – Borredà – Ripoll. (Si us passéssiu aquest encreuament, hauríeu de fer mitja volta i seguir les instruccions com si vinguéssiu de Puigcerdà) Més endavant, passareu per al pont que travessa el pantà de la Baells, i quan sigueu a Vilada seguiu per la carretera que travessa tot el poble fins a arribar a la nostra botiga que també és l’estanc.

 

Des de Puigcerdà, cal seguir la carretera C-16/E-9 en direcció sud cap a Berga – Manresa – Barcelona. Un cop passat el poble de Cercs, a uns 3,5 km aproximadament, trobareu el desviament per agafar la C-26 en direcció Vilada – Borredà – Ripoll. (Si us passéssiu aquest encreuament, hauríeu de fer mitja volta i seguir les instruccions com si vinguéssiu de Barcelona) Més endavant, passareu per al pont que travessa el pantà de la Baells, i quan sigueu a Vilada seguiu per la carretera que travessa tot el poble fins a arribar a la nostra botiga que també és l’estanc.

Des de Ripoll, heu de agafar la carretera C-26 direcció cap a les Llosses - Borredà - Vilada - Berga - Solsona. Passareu per les Llosses, Borredà i quan sigueu a Vilada seguiu per la carretera que travessa tot el poble fins a arribar a la nostra botiga que també és l'estanc.

Coordenades GPS: Latitud N42º08.202' Longitud E1º55.903'